Ervaringen

 

Mensen sturen mij n.a.v. een consult of workshop via mail wel eens een reactie. Als er een naam bij is vermeld dan is hiervoor toestemming gegeven 😉  Overige ervaringen zijn anoniem geplaatst
 

Lieke wordt s nachts nog wel eens wakker maar is veel minder overstuur, valt meestal ook zelf weer in slaap nu. Super blij mee! Nogmaals onze dank voor je hulp!

Marieke

 


 

en nu ik je toch spreek….. jou healing tussen de band van mij en mams….ik merk dag en nacht verschil…het zware gevoel dat ze in mijn nek hijgt is weg….al een hele tijd, er is degelijk iets veranderd en ben je daar heel dankbaar voor, had je dit al eerder willen vertellen maar wou even afwachten of dit zo bleef en dat doet het dus

ik had even tijd nodig om het te geloven…bang dat het voor korte tijd was maar nee… ‘me happy’

 


 

Hartelijk dank voor de healing en het toesturen van de opname!

Merel heeft afgelopen nacht doorgeslapen! Erg wonderlijk ?, en heel fijn. We zijn benieuwd hoe het verder gaat met haar maar hebben er een goed gevoel over.

 


Dit is het eerste in jaren wat resultaat levert en ik heb al heel wat alternatieve geneeswijzen geprobeerd de afgelopen jaren. Je mag Gerben voor mijn healing inplannen


 

ik ben steeds weer aan het werk met alle informatie die we bij jou gekregen hebben tijdens de coaching. Voel dat er nog steeds gewerkt word aan mij. zo mooi om te voelen en ervaren.

 


 

Hi Edith, Wilde je nog even bedanken. Was zo goed allemaal. Voel het nog steeds door resoneren en mijn sessies zijn ook krachtiger geworden. Gisteren had ik opeens wel de behoefte om bijvoorbeeld kort de ankerpunten te weten om bij de nieuwe aarde of witte wereld te komen. Ook Ishtara noemde je geloof ik? Dat woord doet ook veel. Hoop dat jij ook nog steeds in de fijne energieën zit! Vooral de witte wereld voelde hemels sereen aan. Keer ik graag naar terug.

 
—-
 
Ik vind het heel bijzonder dat ik er gisteren bij mocht zijn, zoveel te leren, delen en ontvangen. Het is fijn om zoveel aandacht en zorgvuldigheid in groepsverband te ervaren, het voelde heel veilig. Echt super dat jij deze reizen organiseert en begeleidt: je bent een fantastische reisleider. Ik ben heel blij met mijn golden healer, als ik ermee mediteer is die heel krachtig. Ik begreep pas later dat mijn sterrenvolk niet mijn Lemurische familie is, ze maakt me blij, wat een prachtige energie.
—–
 
 
 
Dank je wel! Nou de healing werkt behoorlijk door hier! Ik word nu zo uitgedaagd om mijn eigen schaduwkanten te accepteren en omarmen en niks van mijzelf meer buiten me neer te leggen, ik voel een raas van dualiteit door mijn lijf gieren alsof het alle deeltjes wil opvullen die ik lang geleden weg heb gegeven! Thanx ben er zoet mee , maa geef t de tijd die het nodig heeft!
 
 

 

Wat ik ook nog kwijt wil is het volgende. Sinds jou healing bemerk ik een verandering in mij wat assertiviteit betreft. Het is net of er een knop om is gegaan. Als iemand lelijk doet tegen mij of een vervelende opmerking die niet goed voelt, reageer ik “lelijk” terug. In ieder geval zeg ik er meteen wat van. Ik denk steeds..he ben ik dat? Ik wordt dus feller en mijn baas noemt mij al Christa 2.0. hahah. Dit heeft ongetwijfeld te maken met die dominantielijn die je hebt weggehaald bij mij.

 


Hi Edith,
 
Er gebeurt een hoop nadat ik gister je healing verder heb afgeluisterd. Ik heb de hele dag last gehad van nek en hoofd, aan de rechterkant. Een soort van pijn en stramheid. Vandaag al een stuk minder.
Ook lichtheid in m’n bovenlijf. Ruimte. In m’n benen, aarde en zwaarte.
 
Bedankt ook voor jouw?? info over Lemurie. Ik wist dat ik verbonden was, maar niet dat ik zo intensief betrokken was bij de schepping van Lemurie.
 
——–
 
 

De maandag en dinsdag volgende op de workshop was ik in hoger sferen van blijdschap en voelde me vrij!! Wat een fijn gevoel is dat. Verlost van de ketens van gevangenschap ofwel trauma opgelopen door de kidnapping van de (kleine) greys.

Dit gevoel van vrijheid beleef ik nog steeds. Heerlijk gewoon. Ik heb vele levens gevangen gezeten in welke vorm/situatie dan ook. Dat zal met deze healing ook wel opgelost zijn. Nogmaals dank je wel. Ook de groep. Je bent een fantastisch mens Edith. Wat jij die workshopdagen allemaal tot stand hebt gebracht, is werkelijk groots!


Bedankt voor de opname en de oefeningen! Ik vond het een geweldige ervaring jammer dat ik je niet eerder heb leren kennen want ik worstel al m’n hele leven hiermee haha. Begreep niet wat het was. Rijke fantasie dacht ik:). 
Maar goed t is nooit te laat toch en ik merk nu al verschil dat mijn gids nu wat rustiger is. Wel idd supermoe en wat geprikkeld, voelt alsof m’n veld nog bij moet komen van die auralifter haha. Maar t is al een stuk lichter veld geworden! T oproepen v de nieuwe aarde energie gaat goed vooralsnog. Heb idd t verlangen om in contact te gaan met die gids nu die druk eraf is. Eerst wat wederzijds vertrouwen opbouwen lijkt nodig. Hij geeft me steeds een grimas als ik hem “aankijk”. 
T geeft ook al veel rust dat ik de beelden nu beter kan plaatsen doordat ik nu beter weet waar wat binnenkomt. T was eerst zo n chaos! Met name die info uit vroeger tijden vond ik vervelend, fijn dat je aangeeft dat ik daar in principe even niks mee moet.
Vannacht geen nieuwe zielengroepen gehad die door de poort wilden maar ik was ook erg moe:)
N.a.v. een workshopdag, prive geboekt door drie mensen

Dank je!! Wij hebben het ook ervaren als een mooie speciale dag.

Het mag nog allemaal een plekje krijgen merk ik.

Gisteravond waren we doodmoe en vandaag voelt het anders als voor de dag van gisteren.

Ben erg benieuwd wat het ons brengt. (en onze familie)

Nogmaals dank!

Groetejessss Marion

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoewel er geregeld goede resultaten worden bereikt met consulten en coachings geeft EarthCrystal geen garantie af voor resultaat