Ervaringen

Mensen sturen mij n.a.v. een consult of workshop via mail wel eens een reactie. Als er een naam bij is vermeld dan is hiervoor toestemming gegeven 😉  Overige ervaringen zijn anoniem geplaatst
 

Lieke wordt s nachts nog wel eens wakker maar is veel minder overstuur, valt meestal ook zelf weer in slaap nu. Super blij mee! Nogmaals onze dank voor je hulp!

Marieke

 


 

en nu ik je toch spreek….. jou healing tussen de band van mij en mams….ik merk dag en nacht verschil…het zware gevoel dat ze in mijn nek hijgt is weg….al een hele tijd, er is degelijk iets veranderd en ben je daar heel dankbaar voor, had je dit al eerder willen vertellen maar wou even afwachten of dit zo bleef en dat doet het dus

ik had even tijd nodig om het te geloven…bang dat het voor korte tijd was maar nee… ‘me happy’

 


 

Hartelijk dank voor de healing en het toesturen van de opname!

Merel heeft afgelopen nacht doorgeslapen! Erg wonderlijk 😊, en heel fijn. We zijn benieuwd hoe het verder gaat met haar maar hebben er een goed gevoel over.

 


Dit is het eerste in jaren wat resultaat levert en ik heb al heel wat alternatieve geneeswijzen geprobeerd de afgelopen jaren. Je mag Gerben voor mijn healing inplannen

 

“Krachtschilderijen en intuitieve workshops Leonie Zieverink”

 
 
 
Dank je wel! Nou de healing werkt behoorlijk door hier! Ik word nu zo uitgedaagd om mijn eigen schaduwkanten te accepteren en omarmen en niks van mijzelf meer buiten me neer te leggen, ik voel een raas van dualiteit door mijn lijf gieren alsof het alle deeltjes wil opvullen die ik lang geleden weg heb gegeven! Thanx ben er zoet mee , maa geef t de tijd die het nodig heeft!
 
 
 
 
 

 


 

Wat ik ook nog kwijt wil is het volgende. Sinds jou healing bemerk ik een verandering in mij wat assertiviteit betreft. Het is net of er een knop om is gegaan. Als iemand lelijk doet tegen mij of een vervelende opmerking die niet goed voelt, reageer ik “lelijk” terug. In ieder geval zeg ik er meteen wat van. Ik denk steeds..he ben ik dat? Ik wordt dus feller en mijn baas noemt mij al Christa 2.0. hahah. Dit heeft ongetwijfeld te maken met die dominantielijn die je hebt weggehaald bij mij.

 


Hi Edith,
 
Er gebeurt een hoop nadat ik gister je healing verder heb afgeluisterd. Ik heb de hele dag last gehad van nek en hoofd, aan de rechterkant. Een soort van pijn en stramheid. Vandaag al een stuk minder.
Ook lichtheid in m’n bovenlijf. Ruimte. In m’n benen, aarde en zwaarte.
 
Bedankt ook voor jouw🙏🏼 info over Lemurie. Ik wist dat ik verbonden was, maar niet dat ik zo intensief betrokken was bij de schepping van Lemurie.
Hoewel er geregeld goede resultaten worden bereikt met consulten en coachings geeft EarthCrystal geen garantie af voor resultaat