Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zaterdag 28 april, Inwijdingen in Egypte en Sirius

28 april 2018 @ 10:00 - 16:30

De workshop Egypte en Sirius wordt gegeven op gegeven op zaterdag, 28 april bij Land van Lisa in Rekken, Gelderland

 

Als groep zullen we afreizen naar de tijd van Egypte via Sterrenpoorten en Tijdsportalen. In Egypte hebben veel mensen, m.n. de huidige lichtwerkers, voorlopers levens  gehad als priesteres, priester en Farao.

Via de poorten van Orion en Sirius, afgestemd op de Pyramiden van Gizeh zullen we als groep energetisch reizen met onze Merkabah. Je ontvangt transmissies afgestemd op het groepsenergieveld en jouw persoonlijke energie.

Tijdens de inwijdingsrituelen in Egypte zijn er regelmatig ‘fouten’ geslopen tijdens inwijdingsrituelen in sarcofagen en is er een grote machtsstrijd aanwezig geweest tussen priesters en priesteressen onderling. De lichtwerkers van Nu kunnen nog diepe wonden hebben van deze tijd. We zullen tijdens transmissie rechtzetten en helen wat geheeld mag en kan worden vanuit onze ziel en hoger zelf.

Tijden

Vanaf 10 uur is de inloop. Om 10.30 uur starten we met de transmissies. Rondom 16.30 uur eindigen we de workshop.

 

Lees hier over Transmissie

 

 

We zullen contact maken met de energie van Isis en Osiris. In Egypte werden Isis (de vrouw) en Osiris (de man) als onafscheidelijk gezien. Uit hun liefde zou de wereld geboren zijn.

Het verhaal van het huwelijk van Isis en Osiris is een van de oudste patronen voor het Heilige Huwelijk.

Isis vertegenwoordigt dat deel van de goddelijke vrouwelijke energie dat neerdaalt vanuit het Galactisch Centrum om in het huwelijk te treden met Osiris, die de Aarde of de mannelijke energie is.

Als de Goddelijke Moeder, brengt Isis de energie of codes naar de Aarde, die aan de Aarde (Osisis) gegeven worden op het tijdstip van het huwelijk. Dit huwelijk brengt het gouden kind voort, die het Nieuwe Tijdperk van Licht vertegenwoordigt.

 

 

De workshop wordt ondersteund door kristallen en pyramides en de aanwezigheid van Lichtmeesters. De workshop gebeurt in verbinding met de energie van de Nieuwe Aarde

Vanaf 10 uur is de inloop. Om 10.30 uur starten we met de transmissies. Rondom 16.00 uur eindigen we de workshop

 

Locatie

Het adres voor navigatie is: Van Ouwenallerlaan 6, 7157 AZ Rekken

 

Jouw bijdrage voor de workshop  121,– inclusief BTW

Inclusief koffie, thee, vruchtensap

Wil je zelf jouw lunch meebrengen ?

Exclusief overnachting

Informatie over het volgen van een workshop

 

 

Aansluitend wordt de volgende dag, zondag 29 april de workshop

‘De Nieuwe Aarde frequenties’ 

gegeven.

Wanneer je aan beide workshops wilt deelnemen zijn de totale kosten 199,– inclusief BTW

 

Vragen of meer informatie ?

Neem gerust contact op via info@earthcrystal.nl of bel naar 06 57 31 9904 

Bij inschrijving voor de workshop ga je akkoord met de Algemene voorwaarden

 

 

 

 

 

Ervaringen

Het was een bijzondere dag met vele bijzondere mensen. Nog even lekker nasudderen en dan dromen over de verre reizen die we maakten vandaag. Dank je wel lieve Edith! ??

 

Knetters wat komt er veel naar boven. Ineens is mijn bureau nat…

 
 
Het was een magistrale reis die we dame hebben mogen beleven ??
Indrukwekkend op vele lagen
Ik ben nog steeds zo onder de indruk
Besef nog niet wat we allemaal bereisd hebben
Dank en diepe buiging voor jou Edith Nijhuis geweldig
We doen graag weer met je mee reizen
 
 
Heb heerlijk genoten door alle lagen en positieve energieën. Dank jullie allemaal voor de super dag dames en heer
 
 
Zo vinden wij het ook zeer fijn en ook nodig om zelf ook voeding en inspiratie op te doen. Ook ons zelf verder op te schonen en verder te ontwikkelen. Ons verder te verdiepen in ons Multidimensionale Zelf en daarin te groeien en dit te leven hier op Aarde.Dus ja afgelopen zaterdag sluiten we ons dan ook weer graag aan bij een Workshop van Edith Nijhuis Altijd zeer diepgaand en treffend en zeer Mind Blowing. Dit keer neemt ze ons mee op reis naar de tijd van Egypte.
We zijn met een prachtige groep mensen. Via de poorten van Orion en Sirius, en afgestemd op de Piramiden van Gizeh reizen we samen.We krijgen eerst uitgebreid de tijd om ons zelf voor te stellen. Hierdoor wordt ieder van ons en zijn zielsenergie in het groepsenergieveld geplaatst. We geven ook allemaal aan welke connectie we hebben met Egypte. Velen van ons hebben in Egypte levens gehad als priesteres, priester en Farao. Zo bijzonder om te voelen hoe het energieveld reageert en verandert als zich weer iemand voorstelt. (Zo ook als we op het einde van de dag ons, ieder om de beurt, weer terug trekken uit de groepsenergie.) Ook heel voelbaar is de aanwezigheid van zoveel gidsen en begeleiders. Een mega krachtig veld is aanwezig en draagt ons.Al tijdens de voorstelronde vinden er transmissies plaats. Tijdens transmissie worden de aanwezige gidsen, begeleiders, engelen, lichtmeesters en de Nieuwe arde gechanneled. Deze energieën werken voelbaar door onze chakra’s en aura heen waarbij oude ladingen en karma worden opgelost. De energie van Isis is ook zeer krachtig en voelbaar aanwezig.
De hele dag door vinden er transmissies plaats. We reizen met z’n allen diep de dimensies in en schonen op hele diepe lagen vele trauma’s en diepe wonden.Het is ook nu weer zo dieprakend dat een groep ogenschijnlijk onbekenden, gelijk met elkaar zo vertrouwd en veilig voelt, en gelijk er helemaal voor gaat. Dit mede door de zeer deskundige en hartverwarmende begeleiding door Edith. En ook door ieder zijn grote commitment voor dit proces en deze dag.Na de vele transmissies is het voor velen van ons erg moeilijk om helemaal terug te komen op Aarde. We maken samen een diepgaande verdieping met de vier Windrichtingen en met de portals van Isis. Daarbij tonen (klanken) we ook allemaal samen. Ook dit gaat heel diep. Het helpt ons weer volledig op Aarde te komen.Na afloop zitten we nog een tijdje met elkaar buiten, bijkomen, zakken op Aarde, en ons vooral weer verbazen. Mijn hemel wat is er allemaal gebeurd en wat zal dit voor een grote effecten hebben op ieder van ons en ook in het collectief.
Dank dank mooie groep mensen en Edith!!!

 

Gegevens

Datum:
28 april 2018
Tijd:
10:00 - 16:30