Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zondag 8 april ‘Reis naar Lemurie’ in Silvolde

april 8 @ 10:00 - 16:30

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop

 
Zondag, 8 april 2018 wordt de workshop ‘Reis naar Lemurie’ bij praktijk Praktijk de Witte Roos  in Silvolde bij Willy ter Berg
Als groep zullen we afreizen naar Lemurie en wordt jouw connectie met jouw Lemurische familie en gidsen gelegd. De channelings / transmissies worden afgestemd op de groepsenergie en de persoonlijke energie van jou. Met de Merkabah reizen we af door de dimensies.
 
Het is een diepgaande workshop waarbij energetische healing wordt gerealiseerd door Lemurische gidsen, afgestemd op jouw energie. Jouw rol in Lemurie zal je duidelijk worden. Zielsverbindingen onstaan in Lemurie zullen worden geheeld.
 
Jouw connectie met jouw Lemurische familie en Telos wordt herinnerd en hersteld.
 
 
 
 
 
 
 
 
De Lemurische gidsen weten precies op welke lagen healing kan en mag plaats vinden. Ze zijn voelbaar aanwezig.
 
Vanzelfsprekend wordt de workshop ook ondersteund door Lemurische kristallen  De workshop gebeurt in verbinding met de energie van de Nieuwe Aarde en Lemurie
 
 

 

Tijden

Vanaf 10 uur is de inloop. Om 10.30 uur starten we met de transmissies. Rondom 16.30 uur eindigen we de workshop. De workshop wordt door Edith Nijhuis gegeven. Hiernaast is er een extra energetische begeleider aanwezig om de groepsenergie te ondersteunen.

 

Jouw bijdrage voor de workshop 121 euro  inclusief BTW

Inclusief koffie en thee, vruchtensap.

Exclusief overnachting, wil je zelf een lunch meenemen

 

Aanmelden graag bij Willy ter Berg, e-mail   dewitteroosnu@gmail.com

 

Bij inschrijving voor een workshop ga je akkoord met de Algemene voorwaarden

 

Ervaringen Het was een bijzondere dag met vele bijzondere mensen. Nog even lekker nasudderen en dan dromen over de verre reizen die we maakten vandaag. Dank je wel lieve Edith! ??

 

Knetters wat komt er veel naar boven. Ineens is mijn bureau nat…

 
 
Het was een magistrale reis die we dame hebben mogen beleven ??
Indrukwekkend op vele lagen
Ik ben nog steeds zo onder de indruk
Besef nog niet wat we allemaal bereisd hebben
Dank en diepe buiging voor jou Edith Nijhuis geweldig
We doen graag weer met je mee reizen
 
 
Heb heerlijk genoten door alle lagen en positieve energieën. Dank jullie allemaal voor de super dag dames en heer
 

Na enkele dagen jouw reading van mijn ziel ,hebben laten bezinken wil ik je graag bedanken. Wat jij doet en kunt is heel bijzonder .Het klopte zo en de kracht die jij hebt om anderen mee in transitie te nemen is groots en bijzonder .


Hi Edith, Wilde je nog even bedanken. Was zo goed allemaal. Voel het nog steeds door resoneren en mijn sessies zijn ook krachtiger geworden. Daar ben ik erg verbaasd over. Gisteren had ik opeens wel de behoefte om bijvoorbeeld kort de ankerpunten te weten om bij de nieuwe aarde of witte wereld te komen. Ook Ishtar noemde je geloof ik? Dat woord doet ook veel. Hoop dat jij ook nog steeds in de fijne energieën zit! Vooral de witte wereld voelde hemels sereen aan. Keer ik graag naar terug.

 

Gegevens

Datum:
april 8
Tijd:
10:00 - 16:30