Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zaterdag 10 maart, Reis door het Lyra Sterrenstelsel

maart 10 @ 10:00 - 16:30

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze workshop

De workshop ‘Reis door het Lyra Sterrenstelsel’ wordt gegeven op zaterdag 10 maart op de locatie Land van Lisa in Rekken, Gelderland

 

Als groep zullen we afreizen naar het Lyra Sterrenstelsel. Energetisch werken we door meerdere thuisplaneten en universa heen alsmede door oude manipulatieve velden, koninklijke lijnen.

We werken met de kracht van het groepsenergieveld en onze multidimensionale zelven. Er wordt contact gelegd met de galactische raden waar je lid van bent.

Je ontvangt transmissies afgestemd op het groepsenergieveld en jouw persoonlijke energie

Lees hier over Transmissie

 

De workshop gebeurt in verbinding met de energie van de Nieuwe Aarde en reeds verlichte galactische volkeren 🙂

Lang geleden, zelfs voor de tijd die wij kennen, waren er de Stichters van het universum – zeer hoog ontwikkelde zielen, die al vele universele spelen hadden voltooid. Deze schepper-goden besloten een eigen universum te creëren.

Toen de Twaalf bijeenkwamen, moesten ze beslissen welk ‘spel’ ze zouden kiezen waardoor de zielen die hier gecreëerd zouden worden of naartoe kwamen spiritueel in hun nieuw universum konden evolueren. En spirituele evolutie wil elke ziel.

Ten slotte, na rijp beraad, kozen ze het spel dat bekend is als ‘Integratie van de Polariteit’. Dit spel is een van de vele die de integratie van Licht en Duister willen bereiken dat ontwikkeld was door de Goddelijke Schepper waardoor deze zichzelf (Zij/Hij) kan ervaren.

Terwijl het menselijk ras zich verspreidde in het universum, waren de genetische clusters op reis en vestigden zich op vele verschillende planeten in vele sterrenstelsels, naarmate het ruizen in de ruimte zich verder ontwikkelde. De mensen werden zich bewust van andere planetaire beschavingen in deze stelsels.

 

 

Verschillende culturen ontmoetten elkaar en groeiden uit. Religieuze systemen kwamen met elkaar in conflict of verspreidden zich. Er ontstonden nieuwe filosofische gedachten of technologieën. De mensheid ontwikkelde zich. Er ontwikkelde zich een zeer sterke sociale gemeenschap tussen alle bewoners van het Lyra stelsel. De exogeleerden verklaren dat de “mensen van Lyra over het algemeen een heel vreedzaam ras waren”.

 

“De bewoners van Lyra leerden zich aan te passen aan vrijwel alle planetaire leefmilieus waar zij zich vestigden. Ze leerden te leven in volkomen harmonie met hun respectievelijke planeten. Ze ontwikkelden agrarische gemeenschappen die letterlijk ontzagwekkend waren. Ze waren niet alleen efficiënt en konden miljarden mensen voeden, maar in feite werd de planeet zelf verfraaid en schiepen ze een nog gezondere omgeving. Alle aspecten van het leven schenen baat te vinden bij de toewijding van de mensen van Lyra om één te zijn met hun thuisplaneten”.

 

 

Vanaf 10 uur is de inloop. Om 10.30 uur starten we met de transmissies. Rondom 16.30 uur eindigen we de workshop.

De workshop wordt gegeven door Edith Nijhuis. Er is extra ondersteuning aanwezig door een energetisch begeleider.

Er is plek voor maximaal 8 mensen.

 

Informatie over het volgen van een workshop

 

 

Voor de gevorderde multidimensionale reiziger

We zullen afreizen door energetisch zware velden. Er kan door zware blokkades heen worden gewerkt. Houd hier rekening mee op het moment dat jij je aanmeldt. 

Alleen de gevorderde multidimensionale reiziger kan deelnemen.

 

 

Deelname

Vooraf aan de workshop is er een telefonische intake. Hierbij wordt afgestemd en gekeken of je kan deelnemen aan de workshop.

 

Het adres voor navigatie is: Van Ouwenallerlaan 6, 7157 AZ Rekken

 

Jouw bijdrage voor de workshop  121,– 

Inclusief koffie, thee, vruchtensap

Exclusief overnachting

Wil je zelf jouw lunch meebrengen ?

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers

 

Vragen of meer informatie ?

Neem gerust contact op via info@earthcrystal.nl of bel naar 06 57 31 9904 

Bij inschrijving voor een workshop ga je akkoord met de Algemene voorwaarden

 

 

Gegevens

Datum:
maart 10
Tijd:
10:00 - 16:30