Jouw Sterrenafkomst

 

Sterrenmensen, kristalkinderen, indigokinderen, nieuwetijdskinderen, hoog sensitieve volwassenen zeggen wel eens spontaan:

 

‘Ik heb het gevoel dat ik van een

andere planeet kom.’

of

‘Ik snap niets van deze wereld.’

 

 

Achter deze uitspraken schuilt de waarheid van de ziel

 Wij zijn afkomstig van de Sterren

 

In de Nieuwe tijd ontwikkelen zich naast de bekende 7 hoofdchakra’s extra kosmische en aardse chakra’s. Vooral bij de jongere generaties zijn meerdere chakra’s al actief en bij oudere generaties gebeurt het via transitie / ascentie. We worden aangesloten op ons Hoger Zelf.

 

In deze tijd komt het  ook voor dat er mensen incarneren die naar verhouding weinig of zelfs geen aardse levens hebben gehad, hetgeen er voor kan zorgen dat mensen zich niet Thuis voelen.

 

Waarom is het in de Nieuwe Tijd / het Aquariustijdsperk belangrijk om een goede afstemming te hebben met jouw Thuisplaneet ?

 

Mensen reizen in hun dromen en meditaties vaak af naar hun Sterrenvolk / thuisplaneet tijdens uittredingen die steeds vaker voorkomen.

Op jouw Thuisplaneet is de Thuisbasis van jouw zielsenergie te vinden.  Het komt geregeld voor dat deze energie niet bewust wordt herkend maar wel gevoeld wordt. Wanneer je de energie bewust leert herkennen voel je je jezelf meer vertrouwd met de energie en kun je het gronden naar de Nieuwe Aarde. 

 

Door af te reizen naar jouw Sterrafkomst / Thuisplaneet en de blauwdruk / informatie

in te channelen in jouw chakra’s en de Nieuwe Aarde

voel je jezelf als ziel completer en dieper geaard

 

Je kunt je zelf opnieuw verbinden met zielen van jouw Thuisplaneet. Deze zielen ondersteunen jouw reizen in de dimensies, maar ook dat je gemakkelijker weer thuis komt hier in jouw fysieke lichaam. 

 

Jouw Thuisplaneet kan liggen in een Sterrenstelsel . . .

Miljarden, miljarden lichtjaren ver weg . . .

 

Jij en jouw sterrenvolk hoeft niet dezelfde fysieke verschijningsvorm te hebben die wij nu hebben als mensen.

Vaak komt het wel voor dat de uiterlijke verschijning menselijke trekken heeft.

 

 

Het is niet altijd mogelijk om de naam van een Thuisplaneet helder door te krijgen . . .   Simpelweg omdat de aardse taal niet bestaat en / of omdat er op een geheel andere wijze wordt gecommuniceerd, bijvoorbeeld door middel van klanken of telepathie . . .

 

Ishtara is een naam van een planeet, Nimius B de Blauwe Ster of een ander sterrenstelsel of achter de Zeven Zonnen. Tijdens channelings van Thuisplaneten kunnen allerlei verschijningsvormen naar voren komen  Waterwezens, Klankwezens, Pleiadiers, Siriers, Reptielachtigen, Katachtigen enz. enz.

 

De channelingsinformatie wordt op diep zielsniveau herkend. Een voorbeeld hiervan is dat  iemand die zich onverklaarbaar diep tot bijvoorbeeld water aangetrokken voelt een verbinding blijkt te hebben met een Thuisplaneet en dat een multidimensionaal deel van haar zelf hier samenleeft te midden van een sterrenvolk dat verbonden is met de schepping van water op meerdere planeten in verschillende universa.

 

 

Naast jouw Thuisplaneet is nog een ‘extra groep’ planeten aanwezig waarlangs je als ziel voorbij komt als je op Aarde gaat incarneren. Deze groep planeten benoem ik als Doorgangsplaneten. Hier kan je meer lezen over

Doorgangsplaneten

 

Het belang van jouw Sterrenafkomst / Thuisplaneet

Contact hebben met jouw / Sterrenafkomst Thuisplaneet werkt aardend. Je hoeft immers niet meer zo ver uit te treden om jouw Thuisplaneet te bereiken omdat de informatie van jouw Thuisplaneet zich in jouw chakra’s bevindt.

Jouw ziel wordt op ‘hoger’ niveau geopend en gelijktijdig geaard.

Je hoeft niet meer zo intens heimwee naar Thuis te ervaren. In meditaties zul je gemakkelijker kunnen afreizen naar deze frequenties.

 

Workshop zaterdag 13 januari Jouw Sterrenafkomst

 

De volgende dag wordt de workshop ‘De Nieuwe Aarde frequenties’ gegeven

 

Workshop zondag 14 januari De Nieuwe Aarde frequenties  

 

Vragen ? Meer informatie ?

Neem gerust contact op via info@earthcrystal.nl of bel naar 06 57 31 9904 

Bij inschrijving voor een workshop ga je akkoord met de Algemene voorwaarden