Sterrenmensen

 

Sterrenmensen

Wie zijn nu Sterrenmensen ? In feite zijn wij allemaal Sterrenmensen en niet van deze Aarde. Voordat wij aan de aardse incarnatiecyclus begonnen hebben wij als ziel allemaal levens gehad in sterrenstelsels, universa op andere planeten.

Miljoenen lichtjaren ver weg . . . Soms zelfs zo ver weg dat wij hier op aarde de planeet niet waar kunnen nemen of dat in de huidige tijdslijn de planeet zelfs niet meer bestaat. En toch heb jij als ziel in de herinnering nog het bestaan van deze planeet aanwezig in jouw zielsgeheugen.

 

Dit kan een diepe heimwee veroorzaken die je zelf geen eens bewust zou kunnen benoemen. Het gevoel dat je elders thuis zou horen kan je overnemen met een diep verdriet en heimwee.

En juist dat is nu niet de bedoeling ! Het is begrijpelijk dat het je overkomen kan omdat het leven hier op aarde zo divers is en veel mensen nog vanuit de dualiteit leven. Toch heb jij als ziel er voor gekozen om juist in deze tijd hier op aarde te incarneren, te leven en aardse ervaringen op te doen.

Deze tijd waarin wij leven wordt vaak bestempeld als bijzonder en draagt vele namen zoals De Nieuwe Tijd, Het Aquariustijdsperk, het Christusbewustzijn. Wij kunnen weer uitreiken naar de goddelijke bron.

Iedere ziel wordt aangeraakt door de trillingen van de aarde en de solaire golven van de zon die nu door vele sterrenstelsels en universa reist.

Op 12-12-2012 heeft Moeder Aarde besloten te ascenderen en wij als bewoners van de planeet Aarde resoneren mee op de trillingsfrequenties. Dit verloopt in groepen en de eerste groepen zijn klaar met het herinneren van wie ze zijn . . .

Een ziel die vele verschijningsvormen heeft in meerdere  universa en vele levens hier op aarde en het bewust zijn dat je nu tijdelijk hier bent in de fysieke belichamen van een menselijk lichaam.

 

Sterrenkinderen / sterrenmensen

Wat zijn nu Sterrenkinderen en / of Sterrenmensen.

De Sterrenkinderen, laten we dit de jonge geboren generatie benoemen zijn binnengekomen op een lichtere trilling van de aarde dan de oudere generaties. Deze Sterrenkinderen dragen het Zaad van de Sterren in zich mee en maken Sterrenlijnen met de Galaxies.

Hun lichaam is op een hogere frequente trilling resonerend dan van de andere generaties. Het is niet meer en het is niet minder.

Het is zoals het is.

De lichtlichamen van Sterrenkinderen en Sterrenmensen kunnen ook op een andere manier functioneren zodat ze gemakkelijker kunnen afreizen naar de galaxies toe.

Veel Sterrenmensen hebben dan ook bewustere herinneringen aan uittredingen, uitstapjes gedurende de nachten en hierbij het leven op andere planeten. Bij deze andere planeten behoren dan ook Sterrengidsen en zelfs Sterrenvolkeren.

Door je te gaan verbinden met jouw Thuisplaneet of Thuisplaneten krijg jij weer contact met jouw oorspronkelijke Thuis. Hierdoor ga jij je als ziel weer Thuis voelen op aarde omdat je de energie / energieën van jouw Thuisplaneet weer ankert in het bewustzijn van Moeder Aarde.

In het Aquariustijdsperk en m.n. door de toename van de trillingen van de energie-en wordt het steeds gemakkelijker om contact te leggen met jouw Sterrenvolk of Sterrenvolkeren

 

Aanpassingsproblemen

Het kan de nodige aanpassingsproblemen veroorzaken als je jezelf niet goed thuis voelt op aarde. Problemen met communicatie omdat je gewend bent te communiceren zoals ze in andere sterrenstelsels doen. Dat kan zijn via klanken, tonen, telepathie of een netwerk waarop je inplugt.

Problemen met de aardse tijd omdat je de chronologie van de tijd hier niet altijd even goed ervaart. De tijd verloopt in andere dimensies anders of razendsnel.

Hierdoor is het mogelijk dat je in het aardse leven weinig geduld op kan brengen voor zaken die in de stof gerealiseerd moeten worden omdat je gewend bent aan een veel sneller bewustzijn van manifestatie.

Problemen met autoriteiten omdat je er gewend aan kan zijn dat alles in overleg gaat en dat er geen hiërarchieën aanwezig zijn. Hierdoor kunnen er problemen ontstaan op school en met het passen in de maatschappij.

 

Sterrenmensen kunnen deze ervaringen hebben

 • het verlangen om te kijken naar de sterren
 • aantrekkingskracht tot oude beschavingen zoals Lemurie, Egypte, Atlantis, de Maya’s
 • je houdt er van om naar SF te kijken
 • pieptonen, frequent oorsuizen
 • herinneringen van uittredingen
 • waarnemen van UFO’s
 • bezoeken tijdens de nacht
 • tijdens dromen denken dat je kan zweven en / of dat je engelenvleugels hebt
 • herinneringen aan lichtwerelden, kristalwerelden
 • herinneringen aan galactische oorlogen
 • kramp of pijn bij de schedelbasis, schedelrand (hier wordt veel karma opgeslagen)
 • de ervaring telepathisch te kunnen communiceren
 • herinneringen aan lichtkamers
 • herinneringen aan licht technologieën
 • herinneringen aan buitenaardse technologieen
 • het hier op aarde een primitief gedoe vinden, neerkijken op de aarde of de mensen (oordeel niet over je zelf als dit gebeurt)
 • Aantrekkingskracht tot kristallen en Heilige Geometrie
 • gidsen in de vroege jeugd
 • herinneringen aan het spreken van andere talen
 • problemen met het fysieke lichaam omdat je mogelijk andere lichamen gewend bent

 

Maar al te vaak komt het voor dat mensen, uit angst om raar gevonden te worden zich vanaf hun vroege jeugd gaan afsluiten voor de ervaringen en het contact verliezen. Gelukkig komt het steeds vaker voor dat dit op latere leeftijd hersteld wordt. De frequentieverhogingen die nu op aarde aanwezig zijn leiden hier ook toe.

 

Reizen in de dimensies is prima, als je maar weet hoe je terugkomt op de Nieuwe Aarde. Wanneer de reizen te ver gaan roep dan de hulp in van een healer / reader of medium. 

Het kan ook voorkomen dat gidsen of begeleiders letterlijk een halt toegeroepen moet worden. Een voorbeeld van het verhaal van een ‘Sterrenkind’ waarbij het afsluiten van de dimensies niet goed verliep kun je hier lezen. Het heeft een goed einde !

Dennis, ik wil hier niet meer zijn

De aarde

De aarde is een unieke planeet omdat hier alle informatie van de sterrenstelsels en andere planeten wordt opgeslagen. Dat is dan ook de reden waarom er zo vaak gevochten is geweest om de aarde, al in de tijden van Egypte, Atlantis en Lemurie.

Vele galactische beschavingen (sterrenmensen dus) zijn betrokken geweest bij de schepping van de aarde en hebben in oude tijdsperken geweest. Dit zielsgeheugen ontwaakt dieper en sneller in het Aquariustijdsperk. We gaan ons herinneren dat we veel meer zijn dan alleen meer dit leven.

 

Tips om het jezelf gemakkelijker te maken in het dagelijks leven

 • Neem ’s morgens de tijd om wakker te worden en terug te keren naar de aardse 3 D realiteit. Start niet te snel op en doe de wat ingewikkelder klussen tegen het einde van de ochtend of ’s middags

 

 • Schaf een kristal aan dat resoneert met jouw sterrenafkomst, thuisplaneet of sterrenstelsel en een kristal dat je aard. Je kan dan van frequentie wisselen.

 

 • Draag een kristal bij je dat aardend werkt, zoals spectroliet, shungit

 

 • Accepteer het gevoel dat je jezelf ook wel eens in een andere of parallelle wereld kan begeven. Daar is niks mis mee, als je maar weer terug komt hier op aarde. Even bijtanken op je Thuiswereld mag gerust 😉

 

 • Ontmoet andere mensen die soortgelijke herinneringen en ervaringen hebben. Er zijn meer dan genoeg mensen die dit soort ervaringen hebben, alleen wordt er nog niet altijd even gemakkelijk over gesproken.

 

De tijd is er klaar voor om te delen en te praten hierover

 

Wereldberoemde Sterrenmensen, alleen niet altijd bewust herkend…

 

Michael Jackson

 

 

David Bowie

 

Dit artikel is op een saaie zondagmiddag 28-01-2018 uit mijn pen gerold 😉

 

Wanneer je gebruik wil maken van deze tekst verzoek ik je deze in zijn geheel te copieren en er bij te vermelden dat de tekst van www.earthcrystal.nl afkomstig is