Sessie voor jouw Ziel

 

Tijdens een ‘Sessie voor jouw Ziel’ wordt gebruik gemaakt van trancehealing om contact te maken met de diepgaande geschiedenis van jouw Ziel.

 

Dit zijn diepgaande sessies waarbij intuitief wordt gekeken en gehealed op jouw ziel in meerdere lagen. Dit kunnen aardse levens zijn, maar ook levens voordat je hier op aarde begon (de kosmische lagen van jouw bewustzijn)

 

Tijdens trancehealing schakel ik door naar een hoger bewustzijnsniveau, door gidsen, Engelen, Lichtmeesters wordt diepgaand gewerkt in o.a. het familieveld, karmische verbindingen, emotionele blokkades, tekort aan energie, zielsafspraken, voorouderlijke lijnen, verbinding met jouw zielegroep en de hoger dimensionale lagen. Er wordt gewerkt met snel werkende regressietechnieken

 

De ziel bestaat en leeft in meerdere tijden gelijktijdig. Jouw Hoger Zelf geeft aan op welke lagen en in welke volgorde de lagen geheeld mogen worden.

 

De intake

Tijdens de telefonische intake (30 minuten) stel ik intuïtief vragen en wordt jouw energie gelezen. Ik informeer naar het aantal broers, zussen voor het familieveld en zoek de thema’s op in vorige levens (op aarde of kosmisch) die jou nu in dit leven blokkeren. De eerste energielijnen worden in beeld gebracht waarbij duidelijk wordt waar de energie tijdens de trancehealing, die enkele dagen later plaatsvindt, naar toe zal gaan

 

De healing

Er wordt gewerkt in de dimensies, vorige levens, de gidsen worden op de juiste momenten ingeschakeld, oude zielsverbindingen worden geheeld en / of bekrachtigd, helende energie wordt ingechanneled. De duur van de healing is ongeveer 50 minuten. Uiteraard werkt de energie vele malen langer door.

Een audio opname (MP3) wordt de naar jouw mailbox wordt verzonden. Tijdens de healing wordt waardevolle informatie verstrekt die lastig herinnerd kan worden wanneer mensen terugkeren in de derde dimensie.

 

De nabespreking

Enkele dagen na de healing is er de mogelijkheid een nabespreking te ontvangen

 

Meer woorden ga ik hier niet aan geven 

het is een kwestie van ervaren

 

Trancehealing wordt live en op afstand gegeven. De energie van een afstandshealing is net zo krachtig als een live healing. Energie kent geen tijd en plaats

 

Een healing kan veel betekenen voor mensen, m.n. als de problematiek ligt op het karmische vlak ligt. Ik kan niets voor jou oplossen. Hetgeen dat ik jou kan bieden is inzicht in jouw leven en dat er energetisch gewerkt wordt door blokkades in de chakra’s en jouw energieveld.

 

Wees reëel ten aanzien van jouw verwachtingen van een healing. Hoewel er goede er ervaringen worden verkregen met trancehealing geeft EarthCrystal geen enkele belofte of garantie af over het resultaat van een healing

 

Voorbeelden trancehealing

 

Een ‘Sessie voor jouw Ziel’ vraagt veel energie van het fysieke systeem, concentratie en een scherpe focus. Er kan gewerkt worden door zielsverbindingen, familieveld, het collectief, zielengroep, de Nieuwe Aarde, kosmische lagen van de ziel in meerdere dimensies en tijdszones.

 

‘Sessies voor jouw Ziel’ worden in beperkte mate gegeven omdat het veel energie vraagt. 

 

 

Uitwerking

Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat je de dagen na de sessie even van slag af kan zijn. Je kan je moe voelen, onrustig kan slapen, jezelf afwezig voelen, ontgiftingsreacties ervaren en emoties kunnen los komen. Er is gewerkt op karmische lagen van duizenden (soms miljoenen) jaren oud.

Het kost jouw energetische systeem en fysieke lichaam tijd oude informatie los te laten en nieuwe informatie te integreren. Incidenteel komt het voor dat er een heftige reactie is na de sessie. Dit verschilt van persoon tot persoon. Gun jezelf de tijd om te resetten. 

Na enkele dagen, gemiddeld drie tot vijf, trekt dit bij, hierna volgt de stijgende lijn 🙂

 

Veel water drinken en niet al te veel activiteiten ondernemen wordt na een sessie aangeraden

 

Vragen ? Meer informatie ?

Neem gerust contact op via info@earthcrystal.nl of bel naar 06 57 319904

 

 

 

Zomervakantie             

Intakes voor sessies worden ingepland

in september 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosten ‘Sessie voor jouw ziel’

€ 149,– inclusief BTW

Dit is inclusief intake, healing en de nabespreking. Je ontvangt een mp3 opname in jouw mailbox

Je kan prima meerdere sessies volgen omdat iedere sessie andere lagen behandelt van jouw ziel.

Kosten intake

Indien je bij nader inzien besluit na de intake voor een Sessie van jouw Ziel geen sessie te willen ontvangen wordt voor het intake gesprek een bedrag van 30 euro in rekening gebracht

Meerdere sessies

 Indien je meerdere sessies wilt volgen overleggen we over de prijs