Voorwaarden

 

 

Privacy

Jouw gegevens zijn strikt vertrouwelijk. EarthCrystal geeft geen informatie aan derden zonder jouw toestemming 

 

 

Tarieven en betalingen

Workshops en opleiding dienen vooraf betaald te zijn, tenzij we anders zijn overeengekomen

 

 

Annuleren consult, workshop

 

  • Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van een consult, workshop, opleiding is de cursist 50 % van het cursusgeld verschuldigd

 

  • Bij annulering een week voor aanvang van een workshop, opleiding is de cursist het volledige bedrag verschuldigd

 

  • Bij annulering is het mogelijk om een datum te verplaatsen voor een sessie of deel te nemen aan een workshop op een ander moment

 

  • EarthCrystal houdt zich het recht om een workshop, opleiding bij onvoldoende deelname te annuleren. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.  Het reeds betaalde bedrag zal zo spoedig mogelijk teruggestort worden.

 

  • Indien je bij nader inzien besluit na de intake voor een Sessie van jouw Ziel geen sessie te willen ontvangen wordt voor het intake gesprek een bedrag van 30 euro in rekening gebracht.

 

Opleiding

In principe wordt geen (gedeeltelijke) restitutie verleend wanneer je zelf bij opleiding, workshops besluit niet aan het gehele programma deel te nemen.

 

Webshop

Artikelen worden verzonden op het moment dat de betaling is ontvangen. Je ontvangt bericht via mail op het moment dat het artikel is verzonden.

 

Retourneren

Artikelen kunnen binnen 2 weken geretourneerd worden mits de producten onbeschadigd zijn. Verzendkosten zijn voor de koper.

 

Leliveld producten

T.a.v. de Leliveld producten gelden andere regels

 

Wees reëel ten aanzien van jouw verwachtingen van een healing. Hoewel er goede er ervaringen worden verkregen met trancehealing geeft EarthCrystal geen enkele belofte of garantie af over het resultaat van een healing

 

Bij aanmelding voor workshops of cursussen ga je akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

 

Consulten komen niet in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars

Voor medisch advies moet je altijd terecht bij een deskundige. Een sessie kan nooit een medisch advies van een arts of een medisch deskundige vervangen.

Adviezen vanuit EarthCrystal zijn niet bedoeld als vervanging voor reguliere behandelingen.