Zielsverbindingen

Familieleden zoals vader, moeder, zus, broer, oma, opa etc.  incarneren vaak weer samen om een oude les uit te werken van vorige levens. Door ballast van vorige levens kan het voorkomen dat het dagelijks leven niet zo makkelijk verloopt.

 

Kay en Eric

Kay en Eric zijn twee broers die heel goed met elkaar op kunnen schieten. Tijdens de reading komt naar voren toe dat ze bewust er voor hebben gekozen om samen te incarneren in dit gezin. Er blijken issues uit te werken te zijn van vorige levens tussen Kay, Eric en zijn vader.  Zijn vader is de gene die de belangrijkste les heeft te leren. Tijdens de healing wordt de energie  van de diepe broederband tussen Kay en Eric bevestigd en karmische ballast weggehaald. M.n. van de vader met wie het niet goed gaat in het huidige leven.

Het resultaat is uiteindelijk dat ze niet meer zo veel last hebben van moodswings van hun vader. Kay en Eric waren altijd al gek op elkaar, na de sessie is hun uiting tot genegenheid naar elkaar toe zich nog meer verdiept en voelen ze elkaar nog beter aan.

 

Rob

Rob, een vier jarige, ontvangt bij aanvang drie sessies om van een aantal basis angsten af te komen. Zijn ouders krijgen tips hoe met Rob om te gaan. Het gaat hierna goed met Rob. Bij zijn vierde en laatste sessie is er een broertje, Jip, in aantocht, hij zal over drie weken geboren worden.

Op het moment dat ik in afstemming ga op de ziel van Rob maakt de ziel van zijn broertje Jip onverwachts contact met mij en vraagt of ik drie vorige levens tussen Rob en hemzelf op kan schonen. Ik voldoe aan de wens van Jip. Als het werk gedaan is vertrekt de ziel van Jip en kan de sessie voor Rob voortgezet worden.

Jip gaf aan dat de opschoning nodig was zodat er niet zo veel in de lucht zou hangen tussen rob en Jip. Inmiddels is Jip geboren en de broers zijn erg lief voor elkaar.

 

Jelle

De zus van Jelle, Monique, is ziek geweest gedurende anderhalf jaar. In deze tijd ging alle aandacht in het gezin naar Monique, er is niet zo veel tijd voor Jelle. De ouders doen wel  hun best om alles te compenseren. Echter, het laat zijn sporen na bij Jelle. Jelle vindt zijn zus altijd belangrijker en komt op de tweede plaats. Nadat Monique volledig hersteld is vecht Jelle dagelijks onbewust een strijd uit met zijn zus hetgeen zich uit in vervelend gedrag.

De energie van de healing gaat naar de ziekteperiode van zijn zus en aan Jelle wordt duidelijk gemaakt dat deze tijd voorbij is en dat hij zijn oude gedrag los lan laten. Tijdens de reading laat Jelle zien dat hij en zijn zus in een vorig leven zussen zijn geweest van elkaar met een hele diepe band.

De energie van dit leven wordt ingechanneled bij Jelle zodat Jelle zich gelijkwaardig kan en mag gaan voelen aan zijn zus. Na de healing kunnen Jelle en zijn zus veel beter met elkaar opschieten.  Jelle uit zich veel beter. Er is minder competitie aanwezig tussen deze twee.